Nieuws

Wist u dat we onze ventilator behuizing zelf tekenen en printen?

Wist u dat we onze ventilator behuizing zelf tekenen en printen?

Middels onze software ontwerpen en tekenen wij onze eigen ventilator behuizing.Omdat we ook in het bezit zijn van een 3D-printer zijn wij in staat de volledige ventilator behuizing te produceren in onze kleine maar geschikte werkplaats Dit is een proces die vele uren nodig heeft maar daardoor hebben we een uniek model!

Meer lezen →


Review Barbekoeiers!!

Review Barbekoeiers!!

Tijdens mijn zoektocht naar een degelijke BBQ controller stuitte ik op de ToControl bbq controller.Een degelijk ogende controller voor een zeer schappelijke prijs, dus besteld via tocontrol.nl. Ik was een van de eerste die deze controller in gebruik nam, dus werd de controller hoogstpersoonlijk gebracht en kreeg ik een korte uitleg. Dennis, de man achter de ToControl, is een erg plezierig persoon met veel passie en kennis van bbq'en. Bij vragen of problemen wordt er snel, accuraat en netjes gereageerd op je e-mails en ze nemen alle tijd voor je.Wat dat betreft een dikke pluim.Dan nu de controller zelf.De controller...

Meer lezen →


ToControl

ToControl

Wist u dat ToControl ontstaan is vanuit een hobby? Twee jaar lang is dit een hobby geweest en werd de vraag naar onze controller steeds groter. Nu lanceren we deze webshop en zullen we doorgaan met ontwikkelen van leuke en handige gadgets. Houd de site in de gaten voor meer nieuws!

Meer lezen →